U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Graag een bezoek? Bel 0483 420 020

1785 Merchtem

Omschrijving

Kapelleveld 7: alle ruimte voor grootse toekomstplannen

Over de aantrekkingskracht van Merchtem moeten we je ongetwijfeld niets meer vertellen, met zijn perfecte ligging die zowel de rust van een landelijke en groene omgeving biedt als het gemak van alle faciliteiten en de nabijheid van invalswegen naar de grote steden in de regio. Die troeven hebben natuurlijk ook hun impact op de vastgoedprijzen… Maar wat als we je een woning konden voorstellen die dat alles combineert met een aantrekkelijke vraagprijs en heel wat potentieel?

Gedroomde ligging
Dat is immers de perfecte omschrijving van het pand dat we momenteel in de aanbieding hebben in de wijk Kapelleveld, een leuke buurt zonder doorgaand verkeer. Ideaal om je kinderen te zien opgroeien en samen oud te worden. Rustig, maar toch vlakbij scholen, winkels, openbaar vervoer en andere faciliteiten die het aangenaam maken en die ervoor zorgen dat je van een buurt je thuis wil maken. Kortom, de gedroomde ligging!

Duurzaam potentieel
Bij de eerste aanblik van Kapelleveld 7 is het niet moeilijk om meteen een aantal troeven te spotten. De brede voorgevel belooft een ruim interieur, maar voor we zover zijn, moeten we misschien toch even stilstaan bij de garage en de private parkeerplaats voor het huis. De fietsen van de kinderen, je zondagse koersfiets of een bakfiets om je dagdagelijkse boodschappen mee te doen? Ze staan allemaal droog en veilig gestald in de ruime garage met rechtstreekse toegang tot het huis. En nu we het toch over mobiliteit hebben: een privéplek voor het huis is op termijn ideaal voor een wallbox om een elektrische auto op te laden. Met groene stroom die je bovendien zelf kan produceren dankzij het dak vooraan, met de ideale oriëntatie voor zonnepanelen.

Ruimte voor al je plannen
Maar dat zijn plannen voor later! Eerst zorgen voor je eigen plek, en het goede nieuws is dat dit huis daarvoor alle ruimte biedt. Of wat dacht je van een ruime woonkamer, een keuken, een bureau en maar liefst drie slaapkamers! Alles om je toekomstplannen mogelijk te maken, zowel op privévlak als professioneel, zeker nu thuiswerken een vaste waarde is geworden. Bovendien is er ook nog een ruime zolder waar je je eigen ding mee kan doen.

Druk je eigen stempel
Het decor kan uiteraard een opfrisbeurt gebruiken, maar het huis is wel meteen bewoonbaar, zodat je als volleerde doe-het-zelver eventuele werken op eigen tempo kan aanpakken. Je bent niet meteen het type dat graag de handen uit de mouwen steekt? Dat begrijpen we maar al te goed, maar dan weet je ook dat je bij de aankoop niet betaalt voor het werk van iemand anders, dat misschien toch niet helemaal naar je smaak is. Geld dat je uitspaart om en waarmee je op eigen ritme de renovatiewerken kan toevertrouwen aan een vakman die alles duurzaam afwerkt naar jouw smaak!

Milieubewust en betaalbaar renoveren
Over renovatiewerken gesproken: gezien de focus op duurzaamheid en een milieubewuste toekomstvisie in ons land en in Europa, kan je rekenen op een brede waaier aan fiscale voordelen en premies om van je nieuwe woning een zuinige, duurzame en toekomstgerichte thuis te maken. En die investeringen zorgen er bovendien voor dat je een stevige meerwaarde kan boeken naar de toekomst toe. Verlaagde registratierechten voor rechthebbenden, renteloze renovatiekredieten, belastingvoordelen, renovatiepremies… het loont de moeite om samen met ons te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jou!

Ontspannen in het groen
Afsluiten doen we terug buiten, aan de achterdeur in dit geval, met een overdekte buitenruimte maar vooral ook een tuin met mooie afmetingen en een perfect gazon om zo van te genieten of om je groene vingers hun ding te laten doen. Of wat dacht je van een privéspeeltuin, outdoor wellness of buitenkeuken? Laat je verbeelding de vrije loop, want deze tuin en dit huis bieden het ideale canvas om jouw toekomst kleur te geven!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Behome