U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

Graag een bezoek? Bel 0483 420 020

1785 Merchtem

Omschrijving

Instapklare woning 4 slpk met tuin op 9a 16ca

Voor een bezoek, stuur een mail naar huren@immobehome.be.
En ruim, én karaktervol, én eigentijds?
Deze instapklare halfopen bebouwing, op enkele passen van centrum Merchtem, heeft het allemaal. Een wandeling brengt je direct bij een crèche, scholen, winkels en bushalte.
Een mooi plaatje: een stijlvolle woning met een groene voortuin, en een aangelegde oprit die voldoende parkeergelegenheid biedt voor minstens 2 wagens (met laadpaal van 22kW). Deze oprit brengt je naar de carport geschikt voor nog eens 2 wagens. Veiligheid wordt trouwens gegarandeerd door een automatische poort en een alarmsysteem.
In de inkomhal kan je kiezen voor de 1ste kamer, momenteel in gebruik als bureau, de trap op naar boven, een apart toilet, of voor de glazen deur naar de leefruimte. Deze leefruimte geniet van veel licht, zowel 's ochtends als 's avonds valt de zon er prachtig binnen. Als je verder doorloopt, beland je in de keuken, volledig geïnstalleerd met vaatwasmachine, koelkast, diepvries, kookplaat, dampkap en combi-oven. Hier kan je lekker koken met uitzicht op de tuin.
Via de keuken kan je naar de kelder, waar je meer dan voldoende plaats hebt om spullen op te bergen, of zelfs je was op te hangen, want er is ook aansluiting voorzien voor wasmachine en droogkast.
Langs de achterdeur bereik je het grote terras: meer dan voldoende plek voor een grote eettafel en een zithoek. In de zomer geniet je er van de zon van de namiddag tot zonsondergang. Wandelen en genieten kan je in de diepe tuin van meer dan 600m2.
Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een ruime badkamer met zowel ligbad als douche, 2 lavabo's en een apart toilet. Twee van deze slaapkamers werden trouwens voorzien van degelijke ingemaakte kasten. Tot slot biedt ook de zolder de mogelijkheid om nog te stockeren.
Het huis is voorzien van dubbele beglazing, en ook de elektriciteit is conform.
Technieken: CV op mazout, lucht-lucht-warmtepomp (die ook koeling biedt, in 3 slaapkamers en leefruimte), 16 zonnepanelen mét terugdraaiende teller, en waterverzachter met filter.
Heerlijk thuiskomen in deze hedendaagse woning!
Interesse? Stuur een mail naar huren@immobehome.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Behome