U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Graag een bezoek? Bel 0483 420 020

1785 Merchtem

Omschrijving

Te renoveren hoeve met ideale ligging en groot potentieel

Het perfecte huis bestaat niet… tot je het creëert. En dit pand leent zich daar perfect toe! De ideale basis is er, met een onnavolgbare ligging midden in het groen en idyllische vergezichten, maar ook vlakbij het centrum van Merchtem en alle voorzieningen. Als er één ding is dat je niet kan veranderen, dan is het de locatie, en die is perfect. Hier geniet je van stilte en rust, maar zit je toch vlakbij de grote verkeersassen die zorgen voor een optimale ontsluiting.

Het perfecte canvas
Weet jij hoe jouw droomwoning eruit moet zien? Dan is dit een buitenkans voor jou! Deze te renoveren hoeve biedt immers het perfecte canvas om je dromen werkelijkheid te maken. Heb je een open geest en laat je je liever verrassen? Geef dan een architect carte blanche en laat de creativiteit de vrije loop voor een uniek resultaat. Met een gevelbreedte aan de straatkant van niet minder dan 21 meter op een totale perceelbreedte van 34 meter, mooie volumes en heel wat mogelijkheden om je stempel te drukken op de indeling en de inrichting, maak je van dit huis een plek om te genieten, te ademen, te ontspannen, te feesten... Kortom: je thuis!

Ruimte voor creativiteit
Op dit moment telt het pand drie slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 160m², maar gezien de ruime bebouwde oppervlakte van maar liefst 350 m² zijn er mogelijkheden zat om helemaal je ding te doen. De grote poort aan de straatkant geeft toegang tot een ruime berging met zolder, die je zo kan gebruiken of die je met wat creativiteit een andere invulling geeft. Een volledig open ruimte, raampartijen die het licht doen binnenstromen, een spel van hoogteverschillen en vides… de mogelijkheden zijn legio.

Omarm het buitenleven vanuit je eigen cocon
Maar minstens even indrukwekkend als de mogelijkheden binnen, is de lap grond waarop je nieuwe thuis staat. De L-vormige bouwstructuur zorgt voor een geprivatiseerd terras achteraan met toch weidse uitzichten op groen. Bovendien biedt het zowat 15 aren tellende perceel heel wat mogelijkheden om je wildste buitendromen te realiseren. Een moestuin voor je eigen groenten, een zwemvijver of je eigen sportveld? Enfin, je weet zelf ongetwijfeld veel beter aan welke wensen je buitenruimte moet voldoen.

Jouw toekomstproject
Dat er werk aan de winkel is, dat valt niet te ontkennen. Maar op die manier hou je budget over om je stempel te drukken op het geheel. Bovendien kan je rekenen op een aantal stimuli om je doel te bereiken. 1% registratierechten bijvoorbeeld, wanneer je een doorgedreven energetische renovatie uitvoert. En op die werken betaal je bovendien maar 6 % BTW en kom je in aanmerking voor allerhande premies en subsidies. Begin je liever helemaal van nul op deze prachtige locatie? Ook dan geniet je van 6% BTW op de afbraak en heropbouw.

Ontdek het zelf!
Maar waar wacht je eigenlijk nog op? De beste manier om je toekomstige thuis te ontdekken, is om zelf te ervaren of er een klik is, of je jezelf niet de rest van je leven ziet spenderen. Wij zijn in elk geval fan! Maak meteen een afspraak en laat je verrassen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Behome