U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Graag een bezoek? Bel 0483 420 020

1860 Meise

Omschrijving

Vernieuwde en verzorgde villa met uitzonderlijke ligging en veel mogelijkheden!

Van een indrukwekkende entree gesproken: van aan de straatkant kan je deze stijlvolle villa in het groen, op een steenworp van het Kasteel van Imde en met een vlotte verbinding naar de A12, maar net zien liggen aan het einde van een lange, mooi omkaderde oprit. Een ontvangst met stijl voor bezoekers of klanten. Want inderdaad, dit pand verleent zich zeker ook voor een vrije beroeper.
Of als zorgwoning. Naast de keuken, badkamer, woon- en slaapkamers op de benedenverdieping is de volledige bovenverdieping immers perfect ingericht als woonruimte met ook een master bedroom/dressing/badkamer. Tel daarbij de ruime garage en de onderhoudsvriendelijke en gezellige tuin met mooie overdekte terrassen, en je vindt hier alles om van dit huis je thuis te maken!
Bovenop een ruime afgesloten garage naast het huis, met ook een rechtstreekse toegang tot het woongedeelte en de tuin, is er dan ook plaats voor bezoekers om op het domein te parkeren.
Het huis werd vernieuwd, nauwgezet onderhouden, en oogt daarom bijzonder verzorgd.
De ligging diep in het perceel zorgt voor rust en geborgenheid, en ook voor een bijzondere atmosfeer: stijlvol en discreet, afgeschermd maar ook verwelkomend.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Behome